Oud en/of nieuw - Bongers Van Dijk
848
post-template-default,single,single-post,postid-848,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Van Dijk BouwGroep - Oud en/of Nieuw 2019

Oud en/of nieuw

Met terugblik  op het oude jaar en vooruitblik ​naar het nieuwe jaar, concludeer ik dat er niets oud is of nieuw. Evenals de bouwsector heeft ook ons bedrijf een hectisch jaar achter de rug. De hoeveelheid werk nam toe, de beschikbaarheid van materialen en vaklieden nam af en de druk om tijdig te kunnen starten en opleveren was steeds aanwezig.

De orderportefeuille voor het nieuwe jaar raakt goed gevuld en met enige zekerheid kunnen we al stellen dat 2019 dezelfde omstandigheid zal brengen als het afgelopen jaar.

Nieuwe innovativiteit in bouwen

Het is mooi om te zien dat er zo veel bouwactiviteit is en blijft , echter het is die bekende wal die het schip keert.. Stabilisering van markt en prijsniveau is nodig om op ​een gezonde manier door te bouwen. Dit vraagt nieuwe innovativiteit  van ons en onze bouwpartners, want met verval in oud gedrag gaan we het verschil niet maken.
Het is onze missie voor 2019 en verder om hier aan te blijven werken. Het oude ​datwerkt kan blijven zo​als het is, maar het nieuwe ​dat verbeterd wordt door ons omarmt.

Uitkijken naar 2019

We kijken uit naar 2019 waarin weer veel oude gebouwen vernieuwd zullen worden en nieuwe gebouwen ​​worden gerealiseerd. We wensen al onze partners en opdrachtgevers een mooi (nieuw) jaar.

Jeroen van Dijk