Wil je bij ons werken tijdens je BBL opleiding? - Bongers Van Dijk
865
post-template-default,single,single-post,postid-865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Wil je bij ons werken tijdens je BBL opleiding?

Maak kennis met Julian!

‘Ik ben erg blij met mijn leerplek bij Van Dijk Bouwgroep. Ik leer er veel, werk samen met vakkundige, gezellige collega’s, het is echt een professioneel bedrijf`. Aan het woord is Julian Nijman (17).

Julian zit in het laatste jaar van BBL2 Timmerman. Hij gaat na dit schooljaar beginnen aan de opleiding BBL3 Allround Timmerman.

Julian is van jongs af aan bezig met dingen in elkaar zetten en hutjes bouwen. Twijfelde even tussen opleiding Bouw en Meubelmaker.

Uiteindelijk gaf diversiteit in werkzaamheden de doorslag en koos hij voor Bouw. Een keuze waar hij absoluut geen spijt van heeft.

Via RTC Hardenberg is Julian als leerling binnen ons bedrijf geplaatst. Nadat hij op verschillende bouwplaatsen diverse werkzaamheden heeft verricht, heeft hij sinds kort een een vaste werkplek. Julian doorloopt op deze manier het hele proces van A tot Z in de nieuwbouw van bijv. een woning, iets wat hem erg goed bevalt.

Julian wordt vanuit Van Dijk Bouwgroep goed begeleid. Op dit moment werkt hij nauw samen met Erwin. ‘We vormen een goed team en ik leer erg veel van hem´ aldus Julian.
Dat Van Dijk Bouwgroep een relatief kleine organisatie is spreekt hem wel aan, hij voelt zich een volwaardig lid van het team.
 
Binnen Van Dijk Bouwgroep steken wij veel tijd en energie in het opleiden van enthousiaste jongeren. Zo bouwen we de toekomst vandaag.